Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Maxepil szőrnövekedést gátló krém

Maxepil szőrnövekedést gátló krém
Maxepil szőrnövekedést gátló krém

TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS
TERMÉSZETESEN,
OTTHONOD KÉNYELMÉBEN

  • Unod a rendszeres borotválást, epilálást, gyantázást?
  • Eleged van a bőrirritációból és a benőtt szőrszálakból?
  • Tartósan selymes tapintású, puha és ápolt bőrre vágysz?

A MAXEPIL szőrnövekedést gátló krém természetes és költséghatékony megoldást nyújt a szőrproblémáidra:

Maxepil szőrnövekedést gátló krém
  • Gátolja a szőrnövekedést
  • Megszünteti a bőrirritációt, szőrtüszőgyulladást
  • Ápolja a bőrt és hidratál

A MAXEPIL krém kíméletes, nem roncsolja a szőrtüszőket, mint a lézeres vagy rádiófrekvenciás kezelések. Használata egyszerű, mint bármely testápolóé, mivel a készítmény maga egy természetes testápoló krém, hozzáadott szőrnövekedést gátló hatóanyagokkal, melyeknek hatásosságát klinikai vizsgálatok igazolják.

Alkalmazási mód

Epilálás vagy szőrtelenítő gyanta használata esetén: Szőrtelenítés után dörzsöld be a krémet a kezelendő bőrfelületbe naponta kétszer egy hétig, majd naponta egyszer további egy hétig. Ezt mi kezelési ciklusnak nevezzük. A krém hatása már a második kezelési ciklus után meglátszik: az új szőrszálak a korábbihoz képest 1-2 hetes késéssel nőnek ki, észrevehetően vékonyabban, halványabb színárnyalattal. További 2-4 kezelési ciklus után a szőrszálak piheszerűvé válnak és a szőrnövekedés olyan mértékben lelassul, hogy az szinte teljesen leáll és csak több hónap elteltével lesz szükség szőrtelenítésre.

Lassabb növekedés, gyengébb gyökerek, egyre vékonyabb, halványabb szőrszálak

Lassabb növekedés, gyengébb gyökerek, egyre vékonyabb, halványabb szőrszálak


Borotva vagy szőrtelenítő krém használata esetén: Szőrtelenítés után dörzsöld be a krémet a bőrfelületbe, s azt ismételd meg minden nap a következő szőrtelenítésig (ha naponta kétszer alkalmazod, gyorsabb eredményre számíthatsz). A kezelési ciklusok megismétlésével a gyökerek egyre gyengébbek lesznek, s a szőrszálak egyre vékonyabbá és halványabbá válnak, a szükséges szőrtelenítések közötti időszak pedig egyre jobban kitolódik, akár a korábbinak a háromszorosára; ekkortól fogva pedig megfontolandó lesz az epilálásra, illetve gyantázásra való átállás, mivel ezután már alig okoz kellemetlenséget a szőrszálak kitépése, és úgy nagyobb mennyiségben tud bejutni a hatóanyag a szőrtüszőkbe, ahol erőteljesebben fejtheti ki a hatását.

Vess véget a gyakori szőrtelenítés miatt elpazarolt óráknak, a bőrirritációnak és az erősödő és benőtt szőrszálaknak!

Maxepil szőrnövekedést gátló krém
Maxepil szőrnövekedést gátló krém

A Maxepil felhasználói soha nem nyűgösek amiatt, hogy a bőrük nem elég puha és sima. Ők bármikor készen állnak, ha meghívják őket szórakozni, beszélgetni, vagy ha csak édeskettesben szeretnének lenni.

Mik a MAXEPIL hatóanyagai, mitől áll le a szőrnövekedés?

A krém 10 növényi összetevője közül 2 klinikailag bizonyított hatóanyag felel a szőrnövekedésgátlásért:

Chelidonine

Chelidonine: egy tisztított növényi molekula. Gátolja a sejtosztódást a hajhagymákban, finomítja a szőrzet átmérőjét, ezáltal lassítja növekedését. Gyulladáscsökkentő (szabályozza a gyulladáskeltő mediátorok mennyiségét) a szőrtelenítés után azonnali bőrnyugtató funkciót lát el. A Chelidonine szőrnövekedés mennyiségére és minőségére, a bőr simaságára és puhaságára valamint gyulladáscsökkentő tulajdonságára gyakorolt hatását klinikai tesztek igazolják.

A Maxepil krémben használt Chelidonine-t az 53 éves, párizsi székhelyű, Sederma nevű nagyvállalat Kelisoft néven szabadalmaztatta. Klinikai vizsgálatok szerint, a Kelisoft-al kezelt egyéneknél 1 hét elteltével közel 90%-al lassult le a szőrnövekedés. (a cég hivatalos tájékoztatója: kelisoft.pdf)


Dihydromyricetin

Dihydromyricetin: Az amerikai viaszbokor dihydromyricetinben gazdag leveleinek és virágainak speciális, koncentrált kivonata. Klinikai tesztek igazolják a dihydromyricetin gátló hatását a szőrzet mátrix sejtjeinek IGF-1-receptor-tirozin-kináz aktivitására. Ez a hatás megakadályozza, illetve gátolja a folliculus növekedését az anagén fázisban. Ennek következtében csökken a szőrszálak mennyisége és a kinőtt szőrszálak minősége, végül - előírás szerinti használattal – szükségtelenné teheti a nem kívánt helyen a szőrtelenítés műveletét.

A Maxepil krémben használt Dihydromyricetin-t a 37 éves, 88 országban jelen lévő, Vital Group nevű nagyvállalat Telocapil néven szabadalmaztatta. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Telocapil-lel kezelt egyéneknél közel 60%-al csökkent a szőr mennyisége. (hivatalos tájékoztató: telocapil.pdf)

100% természetes alapanyagok

Ezen felül további 8-féle növényi összetevő gondoskodik a szőrtelenítés utáni bőrnyugtatásról, a szőrtüszőgyulladás megszüntetéséről, a bőr ápolásáról, annak megfelelő táplálásáról, rugalmasabbá és feszesebbé tételéről, hogy az egészségesebb kinézete mellett mindenkor puha és selymes tapintású legyen.


Balzsam labor embléma

A Maxepil krém gyártója, a 20 éves Balzsam Labor Professional csak a legjobb minőségi tanúsítványokkal ellátott növényi alapanyagokat használja a termékeiben, a krémben a hozzáadott illatanyag sem szintetikus. A Maxepil összetevői között semmiféle káros adalékanyag nem szerepel, ezért biztonsággal használható mindenki számára.

Állatokon nem tesztelt termék
Balzsam labor embléma

A Maxepil krém gyártója, a 20 éves Balzsam Labor Professional csak a legjobb minőségi tanúsítványokkal ellátott növényi alapanyagokat használja a termékeiben, a krémben a hozzáadott illatanyag sem szintetikus. A Maxepil összetevői között semmiféle káros adalékanyag nem szerepel, ezért biztonsággal használható mindenki számára.

Állatokon nem tesztelt termék

A MAXEPIL-ről mondták

2,5 hét elteltével a lábszáramon lévő szőrzet ritkult, a szőrtelenítések között eltelt idő szinte megduplázódott, valamint a piros pöttyök is kezdenek eltűnni.- Sz. Dorisz, Miskolc
A borotválás utáni pirosodás elmúlt, a szőr sokkal gyengébb lett, a borotválások közti időtartam sokkal hosszabb. Számomra a maximumot nyújtja, biztos, hogy továbbra is használni fogom. - Sz. Jánosné, Debrecen
... gyantázás után elkezdtem használni és csodák csodájára nagyon lassan nő! Már egy hónapja használom, de alig látszik szőr a lábamon és nincs szőr benövés, ami állandó probléma volt nálam. - K. Gabriella, Szentpéterúr

A MAXEPIL krém jelenleg az egyetlen olyan növényi alapú szőrnövekedés gátló készítmény Magyarországon, mely egyszerre bőrnyugtató, bőrtápláló és hidratáló hatással is rendelkezik.

Maxepil embléma

Hogy tudom megrendelni?

Kérheted házhoz szállítással, vagy GLS csomagpontra.

A kiszállítás Magyarország egész területén ingyenes!

Őszi akciónk keretében most akár 25%-al olcsóbban rendeltheted meg!

A 12 óráig leadott rendeléseket akár másnapra kiszállítjuk.

Maxepil szőrnövekedést gátló krém 100 ml-es csomag
1 db Maxepil krém (1x100ml)
Eredeti ár: 5.700 Ft
Akciós ár: 4.845 Ft
Megtakarítás: 855 Ft
 
Maxepil szőrnövekedést gátló krém 2*100 ml-es csomag
2 db Maxepil krém (2x100ml)
Eredeti ár: 11.400 Ft
Akciós ár: 9.120 Ft
Megtakarítás: 2.280 Ft
 
Maxepil szőrnövekedést gátló krém 3*100 ml-es csomag
3 db Maxepil krém (3x100ml)
Eredeti ár: 17.100 Ft
Akciós ár: 12.825 Ft
Megtakarítás: 4.275 Ft

Gyakori kérdések:

+
Én a krémet arcra szeretném használni, száraz a bőröm, nem probléma?

A Maxepil krém a test bármely részén biztonságosan és eredményesen alkalmazható. Száraz bőr esetén kétszeresen is hasznát veheted, mivel a krém kiváló hidratáló és bőrápoló tulajdonságokkal rendelkezik.

+
Én több éve alkalmazom a borotválást a lábamon, amitől nagyon megerősödtek a szőrszálak. Az epilálásra való áttérés nagyon fájdalmas lenne a megerősödött szőrszálak miatt. Ilyen esetben érdemes hozzákezdenem a Maxepil használatához? S ha igen, mennyi ideig fog tartani a kezelés?
Hölgy epilátorral

Nagyon is érdemes, hiszen a Maxepil krém egyre vékonyabbá és halványabbá teszi a szőrszálakat, és a gyökereket is olyan mértékben legyengíti, hogy az epilálás egy idő után szinte fájdalommentessé válik.

A krém használata bármikor elkezdhető, az esedékes szőrtelenítés időpontjától függetlenül. Naponta kétszer kend be vele alaposan a területet és 2-3 hét elteltével tapasztalni fogod a szükséges borotválások közötti idő kitolódását, emellett a bőröd is egyre puhább és egészségesebb lesz a krém természetes bőrápoló összetevőinek köszönhetően.

Az epilálásra való átállást egy hónapos használat után javasoljuk. Akkor még kissé fájdalmas lehet, de a krém természetes bőrnyugtató összetevőinek köszönhetően a kipirosodás pár órán belül elmúlik, s amikor a krémet epilált területen alkalmazzuk, megnő a hatása, mert a hatóanyaga úgy nagyobb mennyiségben juthat be a szőrtüszőkbe, ahol erőteljesebben fejtheti ki szőrnövekedést gátló hatását. A következő epilálás már garantáltan kevésbé lesz fájdalmas az elsőnél, és a krém rendszeres használata mellett a két epilálás közötti időszak 3-4 hónapra is kitolódhat és az epilálás művelete már minimális kellemetlenséggel jár, az új szőrszálak pedig olyan vékonyak és halványak lesznek, hogy szinte észrevétlenek maradnak.

+
Biztonságosan használható-e a Maxepil krém a terhesség és szoptatás ideje alatt?
Mama és baba

A Maxepil hatóanyagainak gyártóitól származó leírások egyike sem tartalmaz a terhesség és szoptatás idejére vonatkozó figyelmeztetést, valamint a krém lokálisan fejti ki a hatását, összetevői nem kerülnek be a véráramba, tehát biztonságosan használható, sőt, a bőrápoló és hidratáló hatása miatt kimondottan ajánlott.

+
Mi várható, ha végleg abbahagyom a krém használatát?

Az esetek többségében lassan, 3-6 hónap elteltével a szőr visszanő, de a korábbinál sokkal gyengébb hagymákkal és vékonyabb, halványabb szőrszálakkal. Ez történik minden tartós szőrtelenítési módszer alkalmazása után, ha a továbbiakban nem élünk vele.

A szőrszálak megerősödése fokozatosan történik, több szőrtelenítési művelet után. Borotválás esetén a szőrzet könnyebben megerősödik, akár féléven belül visszanyerheti korábbi állapotát, epilálás/gyantázás esetén viszont több időnek kell ahhoz eltelnie. Ez tehát megnyugtató hír lehet azoknak, akik nem szívesen mennek bele visszafordíthatatlan műveletekbe (például nem mindenki akar egy életre megszabadulni az intim szőrzetétől).

Mi azt szoktuk javasolni a Maxepil felhasználóinak, hogy ne hagyják abba a krém használatát, hiszen a bőr szereti a krémet a természetes bőrtápláló és hidratáló összetevői miatt. Ha kellőképpen lelassult a szőrnövekedés és már elég vékonyak és halványak a szőrszálak, akkor az esedékes epilálás után elég, ha naponta egyszer bekenjük a kezelt területet 4-5 napig és aztán több hónapig élvezhetjük a selymes érzést.

+
Mik a krém összetevői? Tartalmaz "E"-ket, Parabéneket?

A MAXEPIL természetes összetevők egyedi kombinációja. Összetevői, mennyiség szerinti csökkenő sorrendben a következők:

Aqua, Glyceryl Stearate & Cetearyl Alcohol & Stearic Acid & Sodium Lauroyl Glutamate*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Olea Europeae Fruit Oil*, Salix Alba Bark Extract*, Glycerin*, Cetyl Alcohol*, Oenothera Biennis Seed Oil*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Butylene Glycol & Chelidonine*, Ruscus Aculeatus Root Extract & Citrus Limon Peel Extract, & Solidago Virgaurea Extract*, Dihydromyricetin ("Myrica cerifera L.)*, Tocopherol*, Beta-Sitosterol*, Squalene*, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Parfum, Citronellol**, Limonene**, Linalool**

Az egy csillaggal jelölt összetevők növényi eredetűek, két csillagosak pedig az illóolajok komponensei. Az illóolajok komponenseit azért nem szokták megjelölni növényinek, mert az illatanyagban vannak olyan stabilitást szolgáló anyagok, amelyek nem növényi eredetűek. Ezek mennyisége azonban elenyésző.

+
A rendelések teljesítése hogyan történik? Mennyibe kerül a kiszállítás? Tudok-e bankkártyával fizetni a csomag átvételekor?

Bárhol légy Európában, rendelésedet 2-4 napon belül házhoz szállítjuk.

Szállítási költség és idő:

Célország Feladási díj  Szállítási idő
RO, HR, SK, AU, SI, CZ 3,99 EUR 2 nap
DE 4,65 EUR 3 nap
GB, IE 5,99 EUR 4 nap

E-mailben értesítünk, amikor elkészül a csomagod, illetve amikor átadjuk a futárnak. 

GLS futárszolgálat

A GLS futárszogálat még a feladás napján értesít a csomag feladásáról e-mailben. Az e-mail olyan linket tartalmaz, melynek segítségével módosíthatod a kiszállítási címet és/vagy dátumot. A kiszállítás napján a GLS emailben-ben értesít a futár várható érkezéséséről és telefonszámáról, hogy egyeztetni tudjatok, ha szükséges.

A csomagot két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a futár, mielőtt visszakerülne hozzánk

Van még kérdésed? Írj az info@maxepil.hu címre és mihamarabb válaszolunk!